Drvenarija PošpaićDRVENARIJA POŠPAIĆ - obrt koji nastavlja višestoljetnu tradiciju pletarstva na ovom području, 50-tih godina prošlog stoljeća kao kućnom radinosti bavio se moj otac koji je vještinu pletenja vrbovom šibom naslijedio od svojeg oca, te je tu istu vještinu prenio na mene, kao svog sina.

Tako da 1991. Godine nastaje obrt usprkos novim tehnologijama nastavljamo tradiciju izrade pletenih proizvoda. Uz izradu pletene bavimo se i proizvodnjom drvene galanterije.

Asortiman nadopunjujemo i trgovinom pletenih i drvenih proizvoda drugih proizvođaća.

Ove stranice nastale su iz potrebe i želje za što boljom prezentacijom i što lakšim kontaktom sa eventualnim kupcima.

Zvonko Pošpaić

 

 


Kao plod suradnje sa studijom dizajna Arhitektonskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu i „Obrta za izradu pletene i drvene galanterije, Pošpaić Zvonka“ iz Šemovca, Koprivnička 4A, u okviru pilot projekta „Suvremeni dizajn tradicijskih i umjetničkih proizvoda“, KLASA: 311-01/11-01/09 UR BROJ: 516-04-02-02/1-14-38 od 1. kolovoza 2014. godine., obrt dobiva sredstva za dizajn novog proizvoda „KALAMPER“, za nabavu stroja BCS MLP 140 za obradu vrbove šibe, izradu letaka o obrtu i o novom proizvodu „KALAMPER“ koji je izrađen tradicijskom tehnikom pletenja vrbovom šibom. Ali u sasvim novom obliku, tj. dizajnu, koji pljeni pozornost svih zaljubljenika u ekološko i tradicionalno.

Svrha projekta je razvoj novog proizvoda te promocija i učenje za poduzetništvo i obrt u sklopu „Poduzetničkog impulsa“ za 2014. godinu.

„KALAMPER“ je komplet više pletenih posuda za čuvanje voća i povrća.


Lajkajte nas na Facebook stranici: http://www.facebook.com/pages/Drvenarija-Po%C5%A1pai%C4%87/114766911884120
Kontakt osoba zadužena za elektronsku komunikaciju:
Ivan Pošpaić
mob: 0915928819

 

Kontakt

  • Drvenarija Pošpaić Obrt za izradu pletene i drvene galanterije
  • Šemovec, Koprivnička 18 42202 Trnovec Bartolovečki
  • +385 (0)42 657 020
  • info@drvenarija-pospaic.hr
  • Lokacija

Kako kupovati?

  • Plaćanje je moguće izvršiti putem predračuna, dostavljaču prilikom preuzimanja ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja.

Načini dostave

  • Naručene proizvode dostavljamo putem HP Express dostavne službe ili ih je uz dogovor moguće osobno preuzeti na našoj adresi. Izračun troškova dostave je informativne prirode i u slučaju većih proizvoda može varirati. U slučaju da se stvarni troškovi dostave razlikuju od informativnog izračuna, prije slanja robe ćemo vas kontaktirati. Za sve narudžbe primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja.
Opći uvjeti poslovanjaPrivacy StatementCopyright 2022 - Drvenarija Pošpaić
Back To Top